Szolgáltatásaink

clean, rag, cleaning rags

Takarítás

Szolgáltatási helyszíneink: A és B kategóriás irodaházak, gyárak, bevásárlóközpontok, filmstúdiók, országos üzlethálózatok, parkolóházak, logisztikai parkok.

1.) Napi takarítás / Alaptakarítás
Az ingatlanok használatával keletkező napi szennyeződés eltávolítása, mely kiterjed az ingatlan minden helyiségére, ezáltal biztosítva a folyamatos állagmegóvást és a kellemes munkavégzés megteremtését. Takarítási szolgáltatásunk történhet a nap 24 óra bármely időszakában, a megrendelő kérésére illetve folyamatos úgynevezett ügyeleti takarítási szolgáltatást is tudunk biztosítani.

2.) Ügyeleti takarítás
Szükségszerű igénybe venni, ha az adott ingatlan folyamatos, intenzív használatban van pl. bevásárlóközpontok, éttermek, irodaházak esetén, ahol fontos, hogy a helyszínek, a környezet a látogatók számára mindig rendezett, tiszta állapotot tükrözzön.

3.) Nagytakarítás
A folyamatos napi takarítási feladatokon kívül elvégezendő generál takarítás, mely a partner kérésére történhet évente akár több alkalommal is. Vállaljuk eseti nagytakarítások elvégzését is pl. ipari ingatlanok alpin technikával történő tisztítása, beköltözés előtti takarítás, felújítás utáni nagytakarítás stb...

4.) Szálloda takarítás
Bátran állítjuk, hogy szállodai takarítóink kiemelkedő minőségben végzik el munkájukat. Cégünk főként a szálloda takarítással foglalkozik így nagy tapasztalattal rendelkezünk: legyen az nagytakarítás, ágyazás, porszívózás, vizesblokkok takarítása vagy porszívózás.

gardening, pots, soil

Zöldterület gondozás

Az ingatlanokat körülvevő zöldfelületek ápolása a külső megjelenés szempontjából kiemelkedő fontossággal bír. A cél a létesítmények valamint a környező területek szakszerű ápolása, ezáltal az értékmegőrzés, betartva a környezetvédelmi előírásokat. A zöldfelületeken végzett munkálatokat a helyi éghajlatnak és talajadottságoknak megfelelően végezzük el, a kedvező szaporodási és növekedési körülmények figyelembevételével. A zöldfelület gondozási szolgáltatásunk magában foglalja mind a beltéri, mind a kültéri zöldfelületek kezelését és ápolását. Munkánkat szakképzett kertészek alkalmazásával, korszerű gépekkel és eszközökkel, a környezetvédelmi előírásokat betartva végezzük.