Cégünkről

Masters clean

Cégismertető

Az ikonra rákattintva elolvashatja részletesebb cégismertetőnket, melyben hosszabban kitérünk munkáinkra, az árképzésre és a felvételi eljárásra.

Ha profi csapatot keres

Kérem engedje meg, hogy cégünk tevékenységét röviden bemutassam. Ellátjuk az ingatlanok üzemeltetésével kapcsolatos feladatokat magas szinten, megbízhatóan, a megbízó elvárásainak megfelelően:

  • Tisztaság
  • Biztonság
  • Zöld felület ápolás

Szolgáltatást ellátó személyeink ellenőrzése folyamatos és többszintű: – Igény esetén Nappal-Éjszaka folyamatos kapcsolatban állnak a diszpécserközponttal, óránként bejelentkeznek. Az esetleges rendkívüli eseményekre 0-24 óráig tudunk reagálni. – Éjszakai ellenőr és területvezető koordinálja és ellenőrzi a munkákat. – Területvezetőink elérhetőek 0-24 órában

Fontos nekünk az ügyfeleink elégedettsége, a nyújtott szolgáltatásunk ár/értékarányát kedvező szinten tartjuk! A munkaerő piachoz alkalmazkodva rendkívül magas a kifizetett bér- vállalási díj arányunk. Remélem felkeltettem érdeklődését és a közeljövőben az Ön igényeinek megfelelő, személyre szabott árajánlatot adhatunk. Kérem, jelezze igényét és szakértőnk felveszi Önnel a kapcsolatot.

Szakembereink felsőfokú szakmai végzettséggel, vagy több mint 20 éves tapasztalattal, vagy rendvédelmi szerveknél töltött szolgálattal rendelkeznek. A dolgozóink erkölcsi bizonyítvánnyal rendelkeznek, büntetlen előéletűek.

Referenciáink vannak az alábbi szolgáltatások területén:

Gyáregység, irodaház, társasház, szálloda, apartman ház, autószalon.

Társház, telephely, üzlet, áruház, üzletközpont, szálloda, apartman ház.

Gondnok, kertészet, karbantartás.

Riasztó, kamera, beléptető, tűzjelző rendszer, egyéb gyengeáramú hálózatok.

amit ígérünk

Professzionális minőség
Megbízhatóság
modern technológia

Cégünk a minőségi munka híve. Így biztosíthatjuk Önt, csapatunk megválogatott munkatársakkal, professzionális vegyszerekkel és modern technológiát alkalmazva végzi el a munkát.

A csapatunkról

Büszkék vagyunk alkalmazottainkra. Bátran állíthatjuk, hogy a legkiválóbb szakmabeliekkel rendelkezünk.

  • Tapasztaltak
  • Referenciájuk van
  • Interjús előszűrésen részt vettek
  • megbízhatóak
girl, white, woman